Besplatna SEO analiza

Da biste ostvarili pravo na besplatnu SEO analizu, sve što morate je ispuniti kratku kontakt formu od samo 4 polja. Nakon što ispunite formu, kontaktirat ćemo Vas u roku od 24- 48 sati. 

Sveobuhvatna analiza

Preporuke i smjernice

Nakon što provedemo sveobuhvatnu SEO analizu vaše web stranice, dobit ćete detaljan izvještaj s ključnim preporukama i strategijama koje možete primijeniti kako biste postigli bolje rezultate. Naš tim stručnjaka će biti na raspolaganju kako biste odgovorili na sva pitanja i pružili dodatne smjernice za optimizaciju vaše web stranice.

Vaša besplatna SEO analiza ne samo da će vam pružiti uvid u trenutno stanje vaše web stranice, već će vam također pomoći da bolje razumijete svijet SEO-a i njegove ključne principe. Naučit ćete kako identificirati ključne riječi, poboljšati tehničku optimizaciju, stvarati visokokvalitetan sadržaj i razvijati kvalitetan profil povratnih veza.

 

Marko Gugić, prodaja i marketing web stranica

Marko Gugić

Suvlasnik, Prodaja i marketing

Josip Meštrović, developer web stranica

Josip Meštrović

Suvlasnik, Developer

SEO analiza

Što je sve uključeno

1 podstranica

Analiziramo jednu podstranicu (po želji) na vašoj web-stranici.

ikonica koja pokazuje dokument koji je provjeren

Ključne riječi

Analizirat ćemo vašu upotrebu ključnih riječi.

ikonica mjerača brzine, prozirna

Tehnički SEO

Pregledat ćemo tehničke aspekte vaše web stranice.

ikonica koja pokazuje fotografiju, usluge brendiranja

Kvaliteta sadržaja

Analizirat ćemo kvalitetu sadržaja na vašoj web stranici.

ikonica koja prikazuje kod u pregledniku

Backlinkovi

Proučit ćemo profil vaših povratnih veza.

ikonica koja pokazuje povećalo, prozirna, SEO

Analiza konkurenata

Istražit ćemo vaše konkurente i pružiti uvid u njihove strategije.

Tko smo mi?

Više o nama

Kao agencija za digitalni marketing, razumijemo koliko je važno da vaša web stranica bude visoko rangirana na tražilicama kako biste privukli veći broj posjetitelja i potencijalnih klijenata. Razumijemo i da je optimizacija za tražilice (SEO) složen proces koji zahtijeva znanje, vještine i vrijeme.

Naša misija je pomoći vam da postignete vrhunske rezultate u online prostoru, stoga smo odlučili ponuditi besplatnu SEO analizu kako bismo vam pružili uvid u trenutno stanje vaše web stranice i identificirali područja koja se mogu unaprijediti.

Kako biste iskoristili našu besplatnu SEO analizu, jednostavno popunite obrazac na ovoj stranici s osnovnim informacijama o vašoj web stranici. Naš tim stručnjaka će pažljivo pregledati vaše podatke i pružiti vam detaljan izvještaj koji će vam dati jasnu sliku o tome kako vaša web stranica performira na tražilicama.