izrada web stranice za građevinu intro berlin fotografija laptopa

Izrada web stranice za građevinske usluge

Izrada web stranica za građevinu

Predstavljamo projekt izrade web stranice za njemačku tvrtku INTRO Berlin GmbH. Naš zadatak, osim izrade web stranice, bio je i redizajn postojećeg logotipa te SEO. Radili smo na cijelom procesu izrade ovog projekta, što je uključivalo:

  • provođenje istraživanja tržišta
  • redizajn logotipa
  • dizajniranje korisničkog sučelja
  • kodiranje web stranice
  • implementaciju najboljih praksi optimizacije za tražilice (SEO)

Cilj je bio promovirati građevinske usluge, pružajući posjetiteljima osnovne informacije o tvrtki, uslugama i mogućnost stupanja u kontakt.

Projekt je uključivao dizajniranje i razvoj moderne, user friendly web stranice koja je optimizirana za tražilice. Web mjesto ima čist i atraktivan dizajn, s intuitivnom navigacijom, koja pomaže korisnicima da lako pronađu ono što traže. Više o našoj usluzi izrade web stranica možete pročitati ovdje.

Uvjereni sam da će ova web stranica uvelike koristiti tvrtki Intro Berlin GmbH pružajući im platformu za promociju svojih građevinskih usluga ciljnoj publici. Također smo ponosni što možemo dodati ovaj projekt u naš portfolio, pokazujući svoje vještine i stručnost u izradi web stranica, brendiranju i optimizaciji za tražilice.