izrada web-stranice za ljekarne, fotografija laptopa

Izrada web stranice za ljekarne

Izrada web stranice za ljekarne Baričević

S ponosom predstavljamo projekt izrade web stranice za Ljekarne Baričević. Ova web stranica stvorena je s ciljem pružanja platforme za lanac ljekarni, kako bi predstavile svoje usluge i informacije široj publici.

Projekt je uključivao dizajniranje i razvoj moderne, user friendly web stranice, koja je optimizirana za tražilice. Web mjesto ima čist i atraktivan dizajn, s intuitivnom navigacijom, koja pomaže korisnicima da jednostavno pronađu ono što traže.

Dodali smo i obrazac za kontakt kako bi korisnici mogli izravno stupiti u kontakt s ljekarnom. Dodali smo i lokacije na karti za svaku od 8 postojećih ljekarni u lancu.

E-COM je u suradnji s Goranom Bajunovićem bio odgovoran za cijeli životni ciklus ovog projekta, od koncepta do implementacije. To je uključivalo:

  • provođenje istraživanja korisnika
  • dizajniranje okvira i prototipova
  • kodiranje web stranice
  • implementaciju najboljih praksi
  • optimizaciju za tražilice

Tijekom cijelog projekta blisko smo surađivali s klijentom, kako bismo osigurali da web stranica ispuni njihova očekivanja i potrebe. Krajnji rezultat je moderna web stranica profesionalnog izgleda, koja potencijalnim klijentima učinkovito prikazuje brand i usluge tvrtke. Sve u svemu, ponosni smo što smo radili na ovom projektu, koji je pridonio uspjehu poslovanja za Ljekarne Baričević d.o.o.

Uvjereni sam da će ova web stranica uvelike koristiti Ljekarnama Baričević pružajući im platformu za promociju svojih usluga i informacija zainteresiranim klijentima. Također smo ponosni što možemo dodati ovaj projekt u naš portfolio, pokazujući svoje vještine i stručnost u izradi web stranica i optimizaciji za tražilice.

Web stranica je nadmašila naša očekivanja. Dobili smo puno komplimenata od naših klijenata i zaposlenika.

Hrvoje B.

Ljekarne Baričević