prikaz naše web stranice koju smo radili na laptopu s pozadinom u vodenim motivima

Naši projekti

Izrada web stranice za odmaralište

Predstavljamo vam naš najnoviji projekt fokusiran na izradu web stranice za odmaralište  za našeg klijenta PLITVICE WEST GATE. Ova dvojezična web stranica pruža sveobuhvatan pregled aktivnosti, smještaja, ponuda i atrakcija u prekrasnom području Like, posebno naglašavajući čarobna Plitvička jezera.

Na ovoj web stranici možete istražiti sve što Plitvice Westgate nudi. Prikazujemo širok spektar aktivnosti koje gosti mogu uživati, uključujući pješačenje po prirodnim stazama, vožnju biciklom, istraživanje obližnjih atrakcija i još mnogo toga. Također, prikazujemo raznovrsne smještajne mogućnosti koje pružaju udobnost i luksuz.

Naša web stranica pruža detaljne informacije o svim atrakcijama u blizini, posebno naglašavajući prekrasna Plitvička jezera. Kroz informativne tekstove i predivne fotografije, potičemo posjetitelje da istraže ovo prirodno čudo i dožive njegovu ljepotu.

Osim izrade web stranice, također smo s ponosom sudjelovali u procesu brendiranja. Uz pažljivo istraživanje ciljne publike i odmarališta, stvorili smo jedinstven i prepoznatljiv brend identitet. Kroz kreativno oblikovanje logotipa, vizualnih elemenata i poruka, uspjeli smo prenijeti autentičnost i privlačnost ovog odmarališta. Sada, na njihovoj web stranici, možete vidjeti rezultate ovog uspješnog brendiranja koje je pomoglo odmaralištu da se istakne na tržištu.

Ponosimo se što smo radili na ovom projektu. Dvojezična stranica, obuhvatne informacije i atraktivni dizajn čine ovu web stranicu savršenim alatom za predstavljanje njihove ponude i privlačenje novih posjetitelja.

 

Mišljenja o ovom projektu

Što klijent kaže

Imam izuzetno pozitivno iskustvo s tvrtkom E-COM koja mi je izradila web stranicu. Moram istaknuti da sam bio iznenađen njihovom profesionalnošću, brzinom izrade i kvalitetom koju su pružili u vrlo kratkom roku.

Prije svega, dizajn web stranice je izvanredan. Stranica izgleda moderno i atraktivno, s estetski ugodnim elementima i skladnim rasporedom sadržaja. Oduševljen sam njihovom kreativnošću i sposobnošću da prilagode dizajn mojim željama i potrebama.

Osim izrade web stranice, dobili smo i dizajn vizitke koji se savršeno uklapa s identitetom naše tvrtke. Također su nam darovali prekrasan logotip koji sada predstavlja naš brand. Osim toga, dobili smo i knjigu standarda koja nam je pomogla da uskladimo naše poslovanje s najboljim praksama u industriji. Ovo su bili izvanredni dodaci koji su nam donijeli dodatnu vrijednost i korist.

Najvažnije od svega, suradnja s E-COM timom bila je iznimno ugodna. Cijeli tim bio je izuzetno ljubazan, susretljiv i pristupačan. Bili su strpljivi i pažljivo su saslušali naše zahtjeve, a zatim su ih implementirali na najbolji mogući način. Bili su otvoreni za suradnju i uvijek su bili dostupni za dodatne savjete ili pitanja.

Toplo preporučujem tvrtku E-COM svima koji traže kvalitetnu izradu web stranica i profesionalan pristup. Siguran sam da nećete biti razočarani.

Miroslav Ivančević