Fotografija koja prikazuje primjer web stranice za poslovno savjetovanje na laptopu

Izrada web stranice za poslovno savjetovanje

Izrada web stranice za poslovno savjetovanje

Izradili smo web stranicu za Način d.o.o., kojoj je glavna svrha promovirati usluge poslovnog savjetovanja i izrade investicijskih studija. Stranica je dizajnirana moderno, s preglednim sučeljem te detaljno obuhvaća svaku klijentovu uslugu na zasebnoj stranici.

Radili smo na cijelom procesu izrade projekta, što je uključivalo provođenje istraživanja tržišta, dizajniranje UI/UX, kodiranje web stranice te implementaciju najboljih praksi optimizacije za tražilice (SEO). Glavni cilj bio nam je promocija usluga koje nudi Način. Težili smo izraditi web stranicu koja bi služila kao digitalna platforma za predstavljanje usluga financijskog savjetovanja, ali i mnogih drugih.

Jedna od ključnih značajki web stranice su kontakt podaci, koji su lako uočljivi, a stranica ima i kontakt obrazac, koji omogućuje posjetiteljima da jednostavno stupe u kontakt s tvrtkom za sve upite ili zahtjeve. Nadalje, na stranicu je dodana i integracija s Google kartama. Tijekom cijelog projekta blisko smo surađivali s klijentom, kako bismo osigurali da web stranica ispuni njihova očekivanja i potrebe.

Krajnji rezultat je moderna web stranica profesionalnog izgleda, koja potencijalnim klijentima učinkovito prikazuje robnu marku i usluge tvrtke. Sve u svemu, ponosni smo što smo radili na ovom projektu, koji je pridonio uspjehu poslovanja tvrtke Način d.o.o.