mockup od web stranice za virtualnog asistenta i prevoditeljske i poslovne usluge
Naši projekti

Izrada web stranice za virtualnog asistenta

Predstavljamo vam projekt u kojemu smo izradili web stranicu za virtualnog asistenta za našeg klijenta Parabola, vl. Igor Crnković.

Parabola je mala agencija za prevođenje i virtualnu poslovnu pomoć, sa iskustvom i kompetencija u širokom spektru višejezičnih usluga na njemačkom, engleskom i hrvatskom jeziku.

Bilo da vam treba prijevod važnih dokumenata, provjera i uređivanje tekstova ili virtualni asistent, Parabola će se pobrinuti za sve vaše potrebe.

Naš tim stručnjaka za web razvoj dizajnirao je i implementirao modernu i intuitivnu web stranicu koja pruža sveobuhvatan pregled usluga Parabole. Kroz atraktivan dizajn, korisnički prijateljsko sučelje i napredne funkcionalnosti, stvorili smo web koji vjerno prezentira usluge našeg klijenta.

Osim izrade web-stranice, odradil smo i uslugu brendiranja. Kroz temeljitu analizu ciljne publike, konkurencije i vrijednosti Parabole, E-COM, je razvio snažan brend identitet. Kroz kreativno oblikovanje logotipa, vizualnih elemenata i poruka, osigurali ste da klijentov brend bude prepoznatljiv, privlačan i dosljedan.

Pridružite se Paraboli i drugim zadovoljnim klijentima koji su već iskusili prednosti suradnje s nama, a to je fleksibilnost i iznimna susretljivost sa svim našim klijentima.