Fotografija laptopa koji prikazuje izrada web-stranice za psihologa i psihološko savjetovanje

Naši radovi

Izrada web stranice za psihologe/psihološko savjetovanje

S ponosom predstavljamo web development projekt za usluge psihološkog savjetovanja ovdjeisada.hr. Ova web stranica stvorena je s ciljem pružanja platforme za psihologe kako bi predstavili svoje usluge i radionice široj publici.

Projekt je uključivao dizajniranje i razvoj moderne, user friendly web stranice koja je optimizirana za tražilice. Stranica ima čist i atraktivan dizajn, s intuitivnom navigacijom koja pomaže korisnicima da lako pronađu ono što traže. 

Omogućili smo klijentu da sam doda svoje radionice i usluge te da s lakoćom upravlja sadržajem na stranici. Osim toga, osigurali smo i sve potrebne edukacije za uređivanje sadržaja. Sustav uređivanja sadržaja također je opremljen funkcijom pretraživanja i filtriranja, što korisnicima olakšava pronalaženje onoga što traže.

Uz sustav za uređivanje sadržaja, web stranica sadrži i blog na kojemu Ovdje i sada može dijeliti svoje vijesti, akcije, novosti o radionicama i sl. Dodali smo i obrazac za kontakt kako bi korisnici mogli izravno stupiti u kontakt s centrom, kao i lokaciju na karti.

E-COM u suradnji s Torus Inc. bio je odgovoran za cijeli životni ciklus ovog projekta, od koncepta do implementacije. To je uključivalo:

  • provođenje istraživanja korisnika
  • dizajniranje okvira i prototipova
  • kodiranje web stranice pomoću HTML-a, CSS-a i JavaScripta
  • implementaciju najboljih praksi optimizacije za tražilice (SEO)

Uvjereni sam da će ova web stranica uvelike koristiti centru Ovdje i sada, pružajući im platformu za promociju svojih usluga i radionica široj publici. Također smo ponosni što možemo dodati ovaj projekt u naš portfolio, pokazujući svoje vještine i stručnost u izradi web stranica.

Mišljenja o ovom projektu

Što klijent kaže

Suradnja s E-COM za izradu web stranice bila je pun pogodak! Ne samo da su uspjeli prenjeti našu viziju i oživjeti je, već su i stvorili prekrasnu i funckionalnu web stranicu koja doista predstavlja naš brend.

Katarina G.

CEO, Ovdje i sada