logotip od taxi zip - izrada web stranice

Naši projekti

Izrada web stranice za taxi

Taxi Zip je taxi obrt koji pruža jednostavan, siguran i udoban prijevoz u Šibeniku i okolici. Njihov cilj je pružiti putnicima brz i pouzdan način da stignu na svoje odredište, bilo da se radi o aerodromu, hotelu ili nekoj drugoj lokaciji. Vlasnica tvrtke Živana Begić je iskusan i licencirani profesionalac koji će vam pružiti ugodno putovanje i uvijek će stići na vrijeme.

Naš cilj je bio napraviti preglednu i intuitivnu stranicu koja će prezentirati Taxi Zip. Dodali smo mogućnost rezervacije vožnje putem naše praktične kontakt forme ili direktnim pozivom. Bez obzira na preferencije posjetitelja, želimo olakšati stupanje potencijalnih klijenata u kontakt s firmom.

Kontakt forma je brza i jednostavna za popunjavanje. Samo unesite svoje ime, kontakt broj, adresu polaska i odredište te vrijeme kada želite biti pokupljeni. Potom vam se Taxi Zip obrati u najkraćem mogućem roku kako bi potvrdio vašu rezervaciju i osigurali da sve protekne glatko.

U E-COM-u smo ponosni na suradnju s Taxi Zipom i stvaranje njihove nove web-stranice. Slijedeći suvremene web trendove, osigurali smo da stranica bude pregledna, intuitivna za korištenje i vizualno atraktivna. Kroz pažljivo osmišljen dizajn i optimizirane korisničke interakcije, omogućujemo putnicima jednostavno rezerviranje vožnje.

Uvjeren sam da će Taxi Zip olakšati život mnogima i osigurati da njihova putovanja budu bezbrižna i ugodna. Rad na ovom projektu bio je izazovan i uzbudljiv i izuzetno smo ponosni na postignute rezultate. Kroz suradnju s timom Taxi Zipa, uspjeli smo stvoriti web stranicu koja ističe njihove ključne usluge i pruža potrebne informacije putnicima na brz i jednostavan način.

Mišljenja o ovom projektu

Što klijent kaže

Vrhunska usluga i profesionalnost. Ispostovani dogovori i rokovi izrade, najbolji omjer cijene i kvalitete usluge.

Živana Begić

CEO, Taxi Zip