Primjer projekta na kojemu smo radili web stranicu za veleprodaju koja je prikazana na laptopu s plavom pozadinom

Izrada web stranice za veleprodaju elektronike

Izrada web stranice za veleprodaju elektronike

Predstavljamo projekt rađen na web stranici njemačke tvrtke INTRO Berlin GmbH. Naš zadatak, osim izrade web stranice, bio je i redizajn postojećeg logotipa te SEO. Radili smo na cijelom procesu izrade projekta, što je uključivalo:

  • provođenje istraživanja tržišta
  • redizajn logotipa
  • dizajniranje korisničkog sučelja
  • kodiranje web stranice
  • implementaciju najboljih praksi optimizacije za tražilice (SEO)

Cilj je bio promovirati veleprodaju elektroničkim proizvodima i pružiti poslovnim korisnicima osnovne informacije o tvrtki, uslugama te mogućnost stupanja u kontakt.

Projekt je uključivao dizajniranje i razvoj moderne, user friendly web stranice, koja je optimizirana za tražilice. Web mjesto ima čist i atraktivan dizajn, s intuitivnom navigacijom koja pomaže korisnicima da lako pronađu ono što traže. Više o našoj usluzi izrade web stranica možete pročitati ovdje.

Uvjereni sam da će ova web stranica koristiti tvrtki Intro Berlin GmbH pružajući joj platformu za promociju svojih usluga veleprodaje elektroničkih proizvoda poslovnim klijentima. Također smo ponosni što možemo dodati ovaj projekt u naš portfolio, pokazujući svoje vještine i stručnost u izradi web stranica i brendiranju.