Naši projekti

Poslovni plan

U svijetu poslovnog financiranja, potrebno je pružiti jasnu i efikasnu komunikaciju. “Poslovni Plan” je firma koja se izdvaja kao most između poslovnih subjekata i njihovog financiranja u Hrvatskoj.

Nakon analize njihovih potreba i ciljeva, započeli smo proces izrade web-stranice. Prioritet nam je bio stvoriti stranicu koja nije samo vizualno privlačna, već i funkcionalna. Uvođenjem dvojezične opcije osigurali smo da se i međunarodna klijentela osjeća dobrodošlo i informirano. Dodali smo i detaljan opis svih usluga koji omogućuje posjetiteljima da se upoznaju s kompletnom ponudom “Poslovnog Plana” bez potrebe za dodatnim upitima.

SEO optimizacija je bila ključna. Željeli smo da firma “Poslovni Plan” bude lako prepoznatljiva i dostupna onima koji traže stručne savjete ili financijsku pomoć u Hrvatskoj. Blog sekcija služi kao platforma gdje se redovito dijele novosti, savjeti i zanimljivosti iz svijeta financija i poslovanja.

Posebne kontakt forme dodane su kako bi klijenti mogli lako i brzo zahtijevati ponude. Ova funkcija pruža priliku za direktnu komunikaciju s firmom, što olakšava proces suradnje.

Klijent je dobio i video materijale pomoću kojih je naučio samostalno uređivati sadržaj na svojoj novoj web-stranici.

Naš tim je ponosan na krajnji rezultat. Vjerujemo da je nova web stranica “Poslovnog Plana” jasna, korisna i odraz njihove profesionalnosti. Ovaj projekt je primjer kako pravilno oblikovanje i funkcionalnost mogu ići ruku pod ruku, stvarajući ne samo atraktivnu, već i efikasnu digitalnu platformu.

Mišljenja o ovom projektu

Što klijent kaže

Tim iz E-Com-a je brz, kvalitetan i snalažljiv pa bih svima preporučio izradu web stranice s njima. Profesionalni su i učinkoviti.

Tomislav Bosak, direktor Poslovnog Plana