Naši projekti

Urbana Kviz Priča

Započeli smo projekt s dizajniranjem responzivne stranice, prilagođene svim uređajima. U današnje vrijeme, pristup informacijama s bilo kojeg uređaja je ključan. No, to nije sve. Osim standardnih informacija o njihovim uslugama, dodali smo posebne stranice kako bi se bolje predstavile specifičnosti onoga čime se “Urbana Kviz Priča” bavi.

Stranica “Pub Kvizovi” daje pregled svih nadolazećih kviz događanja. Posjetitelji mogu brzo i lako pronaći informacije o vremenu, mjestu i ostale informacije svakog kviza. Stranica “Kviz Team Building” ističe njihovu jedinstvenu ponudu koja kombinira edukaciju s zabavom, idealno za timove koji žele poboljšati svoju suradnju u opuštenom okruženju.

Uz to, “Partneri” stranica pruža uvid u sve s kojima “Urbana Kviz Priča” surađuje, dok “Medijski Kutak” čuva sve njihove uspjehe, medijske nastupe i priznanja. Podstranica “Naša Priča” vodi posjetitelje kroz putovanje koje je “Urbana Kviz Priča” prošla od svog osnivanja.

Naravno, bez obzira na sve informacije koje smo stavili na stranicu, važno je omogućiti ljudima da se lako jave i postave pitanja. Stoga, stranica “Kontakt” pruža sve potrebne informacije i funckionalnosti za brzu komunikaciju.

Ponosni smo na to što smo stvorili za web-stranicu “Urbana Kviz Priča”. Vjerujemo da smo uspješno prenijeli njihov duh, strast i profesionalnost u digitalnom svijetu, i omogućili im da još više ljudi doživi njihove nezaboravne kviz večeri.