e-com.hr 9 Usluge 9 Izrada web trgovina

Izrada web trgovine

Izrada web trgovine je ključna za Vašu tvrtku ako želite proširiti svoje poslovanje na internetu i omogućiti korisnicima jednostavnu i praktičnu kupovinu.

Web trgovina pruža platformu gdje se proizvodi ili usluge mogu prikazati i prodavati online, što omogućuje tvrtkama da dosegnu širu publiku i povećaju prodaju.

Sigurne i jednostavne web trgovine

Važno je da web trgovina bude sigurna, ali i jednostavna za korištenje kako bi pružila pozitivno iskustvo kupovine.

Povećanje prodaje Vašeg poslovanja

Kvalitetna web trgovina može povećati prodaju Vašeg proizvoda ili usluga i doprinijeti rastu Vašeg poslovanja.

Kako izgleda izrada web trgovine?

  1.  PLANIRANJE – definiraju se ciljevi trgovine i njezine funkcionalnosti, kao i karakteristike proizvoda ili usluga koje će se nuditi
  2. DIZAJNIRANJE – privlačan i jednostavan za navigaciju, kako bi korisnici mogli lako pronaći željene proizvode.
  3. PROGRAMIRANJE – razvoj trgovine, što uključuje programiranje funkcionalnosti poput košarice za kupovinu, sigurnog plaćanja i upravljanja inventarom.
  4. TESTIRANJE – postavljanje trgovine online i testiranje svih njezinih funkcionalnosti kako bi se osiguralo da sve radi kako treba.

Uložite vrijeme i resurse u izradu profesionalne web trgovine koja će zadovoljiti potrebe kupaca i povećati uspješnost poslovanja na internetu. Kontaktirajte nas za besplatnu ponudu ili pogledajte sve usluge koje nudimo.

fotografija laptopa na kojemu se izrađuje web trgovina

Zašto izabrati E-COM?

Ikonica koja pokazuje dvoje ljudi, transparentno

Lako upravljanje sadržajem

Korisnici mogu upravljati sadržajem bez obzira na razinu informatičke pismenosti.

Ikonica palete, prozirna

Jedinstven dizajn

Naše web-stranice su originalne i prilagođene Vašem brendu.

Ikonica dokumenta transparentna

Ugrađena analitika

Sve naše stranice imaju Googlove alate za analitiku (GA4 i GSC).

ikonica mobitela

Optimizirano za sve uređaje

Dizajn Vaše web stranice bit će postojan bez obzira na kojem uređaju se koristi.

ikonica kvačice u vitičastoj zagradi

Provjera kvaliteta

Sve web stranice prolaze niz testiranja. Rezultate šaljemo Vama.

ikonica sa chat balončićima koji predstavljaju poruke

Podrška i održavanje

Stalna podršku i održavanje kako bismo osigurali dugoročni uspjeh.

Česta pitanja

Koji su mi dodatni troškovi osim izrade da bi web stranica funkcionirala?

Web stranicu treba smjestiti na hosting. To može predstavljati dodati trošak ukoliko u paketu ne odaberete hosting. Također, imajte na umu da trebate i vlastitu domenu. Kontaktirajte nas i saznajte kako Vam možemo pomoći da ostvarite pravo na besplatne “.hr” domene. Saznajte više o domeni i hostingu.

Kako se plaća izrada web stranice?

Nakon donesene odluke o izradi, na e-mail dobijete račun za uplatu 30% ukupnog iznosa izrade web stranice. Račun za ostalih 70% poslat ćemo Vam po završetku izrade stranice.

Koliko je vremena potrebno za izradu web stranice u WordPressu?

Vremenski okvir za izradu web stranice ovisi o složenosti projekta i potrebnim resursima. U prosjeku izrada osnovne web stranice može trajati 4 do 8 tjedana, dok složeniji projekti, poput web shopa, traju dulje. Saznajte više o WordPress-u.

Kako ću pratiti posjete na svojoj web stranici?

Na Vašu stranicu instalirat ćemo Google Analytics, kako biste imali uvid u promet. Osim toga, registrirat ćemo Vas u Google Search Console, kako biste mogli vidjeti koje ključne riječi dovode promet i kako se Vaša stranica ponaša u rezultatima pretraživanja.

Kako testirate WordPress web stranice?

Sve naše stranice prolaze kroz niz alata od kojih dobivamo povratne informacije. Primjerice, koristimo Google Lighthouse kako bismo testirali brzinu učitavanja, sigurnost, pristupačnost i kvalitetu optimizacije za tražilice. Koristimo i posebne alate za on-page SEO, poput YOAST SEO, koji nam govore je li sadržaj stranice u metatekstovima dobar ovisno o odabranoj ključnoj riječi.

Kako održavate online sastanke?

Za live sastanke preferiramo Google Meet, ali fleksibilni smo po tom pitanju. Rado ćemo Vam se prilagoditi i održati sastanak putem Zoom-a, Skype-a i sl.

SVE MI JE JASNO. KAKO MOGU ZAPOČETI SURADNJU?

Pošaljite nam mail i ukratko opišite svoje poslovanje i ciljeve. Ako već imate web stranicu, pošaljite nam link. U roku od nekoliko dana osmislit ćemo plan izrade web stranice i povratno Vam se javiti.