E-COM > Usluge > SEO usluge

SEO usluge

Već imate prekrasnu web stranicu, ali niste zadovoljni prometom? Onda ste na pravom mjestu. Naša SEO usluga uključuje:

  • pregled Vaše web stranice (besplatno i neobvezujuće)
  • istraživanje ključnih riječi i optimiziranje sadržaja
  • praćenje analitike i prilagođavanje plana

Nakon što pregledamo Vašu web stranicu, napravit ćemo izvješće tehničkih problema i drugih stvari koje bi trebalo poboljšati. Nakon toga, šaljemo neobvezujuću ponudu s opisom koraka koje bismo poduzeli u sklopu optimizacije za tražilice. Kontaktirajte nas kako biste dobili naše mišljenje o svojoj web stranici.

Bolja vidljivost na tražilicama

Bolja pozicija u rezultatima pretrage donosi veću posjećenost te posljedično više kupaca i poslovnih partnera za Vašu tvrtku.

Besplatna analiza web stranice

Javite nam se ako Vas zanima što možete poboljšati na svojoj web stranici.

SEO Vam donosi veću zaradu

SEO u 5 koraka

Prije nego što krenemo u provedbu SEO plana, pregledat ćemo Vašu web stranicu uz pomoć specijaliziranih alata. Potom ćemo istražiti ključne riječi koje se pretražuju, a povezane su s uslugama ili proizvodima koje nudite. Nakon toga ćemo optimizirati sadržaj, tako da odgovara ključnim riječima. Nadalje, izgradit ćemo povratne veze, pratiti analitiku i neprestano prilagođavati SEO plan. Redoslijed koraka je sljedeći:

  1. Revizija Vaše web stranice
  2. Istraživanje ključnih riječi
  3. Optimiziranje sadržaja
  4. Građenje povratnih veza 
  5. Praćenje analitike i prilagodba SEO plana 

SEO donosi višestruki povrat investicije jer povećava broj kupaca i poslovnih partnera. Radi se o odličnom načinu za povećanje broja posjetitelja koji dolaze s tražilica. Iako se rezultati SEO plana mogu vidjeti već nakon mjesec dana, za potpuni učinak potrebno je 5-6 mjeseci.

S druge strane, oglašavanje na tražilicama može ubrzati povrat investicije. Na oglašavanje treba gledati kao na “dodatak prehrani” dok je SEO “zdrava i uravnotežena prehrana“. Pročitajte više o našoj usluzi Google oglašavanje

 

 

Popusti za nove poduzetnike

Svi novi poduzetnici imaju pravo na 30% popusta. Saznajte više.

Ikonica dokumenta transparentna

Veći Google autoritet

Gradimo Vam kvalitetne povratne veze s drugih web stranica. Saznajte više.

ikonica sa chat balončićima koji predstavljaju poruke

Mjerljivi rezultati

Napredna analitika i mjesečna izvješća o prometu na Vašoj web stranici.

ikonica koja prikazuje kod u pregledniku

Dugoročna isplativost

Sve što uložite u SEO vraćat će Vam se godinama kao besplatni promet.

ikonica kvačice u vitičastoj zagradi

Besplatna revizija

Javite nam se, pošaljite nam link svoje web stranice i mi ćemo je pregledati.

ikonica mjerača brzine, prozirna

Edukacija

Želite sami napraviti SEO, a ne znate odakle krenuti? Više u konzultacijama.

Imate nejasnoća?

FAQ

Kako istražujete ključne riječi i konkurenciju?

Za istraživanje broja pretraga ključnih riječi koristimo Google Keyword Planner iz Google Ads-a. Za analizu konkurencije koristimo Semrush, ali isto tako gledamo stranice i uspoređujemo ih s rezultatima pretraživanja da vidimo stvarno stanje na Googleu.

Nakon koliko se vremena vide rezultati SEO usluge?

Prvi rezultati se vide nakon mjesec, dva, a potpuni efekt se dosegne nakon 3–6 mjeseci. SEO nije jednostavan proces jer je konkurencija uvijek velika. Osim toga, ako dosad niste razvijali SEO, konkurencija je korak ispred Vas. Uz malo strpljenja, SEO Vam može donijeti rezultate u vidu povećanja broja posjeta te bolju prodaju Vaših proizvoda ili usluga.

Kako održavate online sastanke?

Za live sastanke preferiramo Google Meet, ali fleksibilni smo po tom pitanju.  Rado ćemo Vam se prilagoditi i održati sastanak na Zoom-u, Skype-u i sl.

Kako ću pratiti posjete na svojoj web stranici?

Na Vašu stranicu ćemo instalirati Google Analytics, kako bismo dobili uvid u promet. Osim toga, registrirat ćemo Vas u Google Search Console kako biste vidjeli koje ključne riječi dovode promet na Vašu stranicu i kako se ona ponaša u rezultatima pretraživanja.

Isplati li se SEO?

Ako Vaša tvrtka nudi proizvode i usluge putem interneta, SEO se višestruko isplati, zato što povećava broj posjeta, kupaca i poslovnih partnera. Stoga SEO u pravilu donosi višestruki povrat sredstava koje ste uložili u optimizaciju. 

Kako radite reviziju?

Reviziju Vaše web stranice radimo uz pomoć niza specijaliziranih alata, od kojih dobivamo povratne informacije. Primjerice, koristimo Google Lighthouse kako bismo testirali brzinu učitavanja, sigurnost, pristupačnost i kvalitetu optimizacije za tražilice. Koristimo i posebne alate za on-page SEO, poput YOAST SEO, koji nam govore je li sadržaj na stranici i u metatekstovima dobar ovisno o odabranoj ključnoj riječi.

SVE MI JE JASNO. KAKO MOGU ZAPOČETI SURADNJU?

Pošaljite nam mail i ukratko opišite Vaše poslovanja i ciljeve. Pošaljite nam i link svoje web stranice ako je imate. U roku od nekoliko dana pregledat ćemo je i osmisliti SEO plan te Vam se povratno javiti s ponudom. Ponuda će sadržavati opis svih koraka koje ćemo provesti.