E-COM > Usluge > Google oglasi

Google oglasi 

Imate lijepo uređenu web stranicu na koju biste htjeli dovesti više posjetitelja? Usluge Google oglašavanja pomažu Vam da broj posjetitelja raste iz dana u dan. U sklopu Google oglasa, za Vas ćemo:

 • pažljivo odabrati ključne riječi
 • odrediti ciljnu skupinu
 • izraditi banner za landing page

Landing page je stranica na koju ljudi dođu kad kliknu na oglas. Mi ćemo Vam napraviti kvalitetan banner na landing page-u koji je povezan s Vašom reklamom. To će drastično povećati konverziju posjetitelja na Vašoj stranici. Naučite više o tome što su konverzije i kako se mjere.

Detaljno istraživanje tržišta

Planski osmišljene poruke i komuniciranje Vašeg brenda.

Izrada fotografija/videa za landing page

Osiguravamo da Vaša tvrtka ima konzistentnu sliku.

Konkretni i mjerljivi rezultati

Google oglasi krojeni za Vas

Google oglašavanje povećava posjećenost Vaše web stranice jer se ciljano oglašavate prema točno određenoj publici. Rezultat: dolaze Vam klijenti koji traže upravo ono što vi nudite! Osim toga, svi rezultati su mjerljivi i konkretni. Glavna prednost Google oglašavanja je analitika, koja Vam omogućuje da se bolje upoznate s korisnicima Vaše web stranice. Neovisno o tome kakvom vrstom posla se bavite, to može biti od velike važnosti. Koraci kod usluge Google oglašavanja su sljedeći:

 1. Sastanak preko Google Meet-a
 2. Prognoza kampanje
 3. Izrada kampanje za oglašavanje
 4. Vođenje kampanje
 5. Praćenje analitike i prilagodba kampanje

Izradit ćemo Vam Google pretraživačku kampanju koja će dovoditi ciljnu publiku na Vaše web stranice. Trudit ćemo se istaknuti po čemu ste drukčiji i bolji od konkurencije. Osim toga, pružit ćemo sve ključne informacije kako bismo potaknuli interes kupaca za Vašim proizvodima ili uslugama. Google oglašavanje ide “ruku pod ruku” s optimizacijom za tražilice. U kombinaciji ove dvije usluge daju najbolje rezultate. Saznajte više o našoj usluzi optimizacije za tražilice.

Popusti za nove poduzetnike

Svi novi poduzetnici imaju pravo na 30% popusta. Saznajte više.

Ikonica dokumenta transparentna

Plaćanje po kliku

Oglas plaćate tek kada netko klikne na njega. Saznaj više

ikonica sa chat balončićima koji predstavljaju poruke

Mjesečna izvješća

Upoznat ćete posjetitelje Vaše web stranice.

ikonica mjerača brzine, prozirna

Izrada bannera

Napravit ćemo Vam banner za landing page prilagođen Vašoj reklami.

ikonica kvačice u vitičastoj zagradi

Marketinški tekstovi

Vaše kampanje pratimo svakodnevno i dodatno ih “poliramo”.

ikonica koja prikazuje kod u pregledniku

Prognoziranje oglasa

Prije nego što pokrenemo kampanju, odradit ćemo prognozu.

Imate nejasnoća?

FAQ

Kako odrađujete prognoze i koliko su točne?

Sve naše stranice prolaze kroz niz alata od koji dobivamo povratne informacije. Primjerice, koristimo Google Lighthouse kako bismo testirali brzinu učitavanja, sigurnost, pristupačnost i kvalitetu optimizacije za tražilice. Koristimo i posebne alate za on-page SEO, poput YOAST SEO, koji nam govore da li nam je sadržaj na stranici u metatekstovima dobar ovisno o odabranoj ključnoj riječi.

Koliko je vremena potrebno za cijeli proces?

Vremenski okvir varira ovisno o složenosti i trajanju kampanje, te potrebnim resursima. U prosjeku, cijelokupni proces traje od 2 do 6 tjedana.

Kako održavate online sastanke?

Za live sastanke preferiramo Google Meet, ali fleksibilni smo po tom pitanju.  Rado ćemo Vam se prilagoditi i održati sastanak na Zoom-u, Skype-u i sl.

Kako ću pratiti posjete na svojoj web-stranici?

Na Vašu stranicu ćemo instalirati Google Analytics kako bismo dobili uvid u promet na stranici. Osim toga, registrirat ćemo Vas u Google Search Console kako biste mogli vidjeti koje ključne riječi dovode promet te kako se Vaša stranica ponaša u rezultatima pretraživanja.

Samo nekoliko primjera podataka koje Vam stavljamo na raspolaganje:

 • broj novih korisnika
 • demografski podaci
 • duljina boravka na stranici
 • uređaj s kojega pristupaju
 • koje podstranice najčešće posjećuju
 • broj kupnji/konverzija

Na temelju tih informacija možemo, u suradnji s Vama, prilagoditi web stranicu i korisnicima poboljšati iskustvo surfanja na njoj.

SVE MI JE JASNO. KAKO MOGU ZAPOČETI SURADNJU?

Pošaljite nam mail i ukratko opišite Vaše poslovanja i ciljeve. Ako već imate web stranicu, pošaljite nam link. U roku od nekoliko dana osmislit ćemo plan oglašavanja i povratno Vam se javiti.